De Litaccers zetten zich ook dit jaar weer in voor de verenigingskas. Foto: PR
De Litaccers zetten zich ook dit jaar weer in voor de verenigingskas. Foto: PR

Litac-jeugd weer de boer op met rookworsten en snert

LICHTENVOORDE - De langjarige traditie van Litac op de tweede zaterdag van januari wordt ook dit jaar weer levendig gehouden; jeugdleden van deze vereniging komen op zaterdag 11 januari bij u langs met de vraag of u rookworsten en/of snert wilt kopen. De producten zijn ook digitaal te bestellen.

Litac organiseert in de loop van het jaar een groot aantal activiteiten, grotendeels in het belang van de jeugd. Dit om een bloeiende jeugdafdeling in stand te houden. Litac is een vereniging waarbij zowel tafeltennis als dynamictennis op prestatief, maar vooral op recreatief niveau gespeeld worden. Daarnaast is er een zeer actieve en bijzonder enthousiaste afdeling voor G-sporters. Voor alle geledingen wordt er door een groot aantal vrijwilligers van alles georganiseerd.

Hoewel de opbrengst allereerst bestemd is voor de jeugd hebben allen er baat bij dat er ruim verkocht wordt. Daarom komen (jeugd)leden van Litac tussen 10.00 en 16.00 uur bij u aan de deur met ambachtelijk gerookte rookworsten (1 voor 3 euro, twee voor 5 euro) en snert van de keurslager (rollen van 1 liter) voor 5 euro. Vooraf digitaal bestellen kan ook. Mocht u het handiger vinden (of niet thuis zijn) dan kunt u ook digitaal een pakket bestellen. Via het bestelformulier op www.litac.nl, een mailtje naar rookworstenactie@litac.nl of rechtstreeks via een van onze leden. Bestellingen worden op 11 januari afgeleverd of u kunt deze zelf afhalen bij clubgebouw De Zandschoppe aan de Varsseveldseweg 62A. Hier kunt u ook zonder bestelling de gehele dag terecht voor snert en rookworsten.

Meer berichten