De cast van 'Een kuuroord vol met stress'. Foto: PR Tof Volk
De cast van 'Een kuuroord vol met stress'. Foto: PR Tof Volk (Foto: )

Tof Volk brengt 'Een kuuroord vol met stress'

VRAGENDER - De kaartverkoop voor de jaarlijkse toneelvoorstelling van Tof Volk bij Café Overkamp in Vragender is weer gestart. Op donderdag 30, vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari kunt u genieten van 'Een kuuroord vol stress', een klucht door Nico Torrenga.

Joris Hazenberg is de eigenaar van een kuuroord. Hij heeft het erg druk en een deel van zijn personeel is eerder een last voor hem dan een verlichting. Het valt Joris dan ook niet mee om alles rond te krijgen. Als dan ook nog eens een bekend tv-programma een promotiefilmpje komt maken en er gasten arriveren die heel veel aandacht vragen, wordt het Joris te veel en vraagt hij zijn tweelingbroer Floris om hem te helpen in de Spa. Als blijkt dat er dan ook nog een bedrieger onder de gasten verblijft is de chaos helemaal niet meer te overzien …Nico Torrenga

Kaartverkoop start op woensdag 15 januari en de toegangsprijs bedraag 9 euro à contant. Verkooppunten: woensdag tot en met vrijdag 8:30 – 17:00 uur bij Korenmolen de 4 winden te Vragender, 's avonds en in het weekend bij Café Overkamp. Meer info www.tofvolk.nl of op de facebookpagina.

Meer berichten