HSC '21, winnaar van het Tenten Solar Toernooi 2020. Foto: PR
HSC '21, winnaar van het Tenten Solar Toernooi 2020. Foto: PR

HSC '21 wint Tenten Solar Toernooi

LICHTENVOORDE - Afgelopen zaterdag werd er in de Hamalandhal te Lichtenvoorde het jaarlijkse Tenten Solar Zaalvoetbal Toernooi gespeeld met zes verschillende verengingen. Maar liefst twaalf ploegen in twee poules opgedeeld en spelend in twee verschillende hallen. Uiteindelijk kwam HSC '21 uit Haaksbergen als winnaar uit de bus.

Grol als titelverdediger moest er dit jaar hard voor vechten om de titel te blijven behouden. Zij waren hard op weg, aangezien zij poule-winnaar waren, maar gingen onderuit in de halve finales. Ieder jaar doen er weer een mooi aantal jongeren mee onder de 17 jaar (O-17). Dit is het zesde jaar op rij dat het Tenten Solar Zaalvoetbal Toernooi wordt georganiseerd in de Hamalandhal te Lichtenvoorde en het lijkt dat ieder jaar het niveau weer een stukje stijgt, ook dit jaar. De organisatie zal niet raar opkijken als profclubs in en rondom Gelderland komen kijken en uiteindelijk een aantal jongeren gaan scouten. Naast de club Grol greep ook Longa net mis. Zij verloren van de huidige titelverdediger HSC met strafschoppen. Longa heeft een aantal kansen niet benut waardoor zij de finale van het Tenten Solar Zaalvoetbal Toernooi net mis liepen.
Het Tenten Solar Zaalvoetbal Toernooi heeft haar vaste prik gevonden en dat is altijd de eerste zaterdag van januari. Alle verenigingen deden met twee teams mee, wat het een goede afwisselend toernooi opleverde. De deelgenomen verenigingen waren: AZSV, Grol, HSC, Longa, RKZVC en Trias.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden