Leden van de Schanskloppers kozen voor Broddy Krabbenborg als winnaar van 't Schanskloppertje. Zijn vrouw Nardie werd in de bloemetjes gezet. Foto: PR De Schanskloppers
Leden van de Schanskloppers kozen voor Broddy Krabbenborg als winnaar van 't Schanskloppertje. Zijn vrouw Nardie werd in de bloemetjes gezet. Foto: PR De Schanskloppers (Foto: )

Broddy Krabbenborg winnaar van het Schanskloppertje

LIEVELDE - Op 27 december organiseerde drumband de Schanskloppers haar jaarlijkse feestmiddag en -avond. Met deze avond sloten zij tevens het 50-jarig jubileumjaar af. Een jaar waarop de drumband zeer tevreden terugkijkt en er maar liefst drie hoofdactiviteiten werden georganiseerd; de receptie op 9 maart, Kringdag de Achterhoek op 2 juni en het jubileumfeest op 31 augustus. Mede door de uitstekende voorbereidingen van de jubileumcommissie, inzet van de leden en de vele vrijwilligers werd het een succesvol jaar. De leden van de jubileumcommissie werden tijdens de feestavond bedankt en ontvingen een aardigheidje voor hun bijdrage aan het jubileum.

Jubilaris Tjerk te Vaarwerk was tijdens de jubileumavond verhinderd, en werd daarom tijdens de feestavond gehuldigd voor zijn 25-jarig lidmaatschap. Ook wordt tijdens de feestavond 'het Schanskloppertje' uitgereikt als blijk van waardering voor een actief lid. De prijs wordt door de leden zelf gekozen tijdens het najaarsoverleg. Dit jaar werd deze gewonnen door Broddy Krabbenborg. Broddy heeft als coördinator van de jubileumcommissie en afgevaardigde van het bestuur de laatste jaren veel energie in de voorbereidingen van het jubileum gestoken. De prijs is dan ook zeker verdiend en op zijn plaats.

Na het uitreiken van 'het Schanskloppertje' werd het feest bij de Barbier nog tot in de late uurtjes gevierd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden