PEERTofTheater brengt de voorstelling 'Gemopper' tijdens de kinderboekenweek.
PEERTofTheater brengt de voorstelling 'Gemopper' tijdens de kinderboekenweek. (Foto: PR)

'Gemopper' in Bibliotheek Groenlo

GROENLO - Ter gelegenheid van de Nationale Voorleesdagen speelt PEERtoftheater op woensdagmorgen 22 januari de voorstelling 'Gemopper' in de bieb van Groenlo. De voorstelling begint om 10.30 uur en is bedoeld voor peuters en hun (groot)ouders. De toegang is gratis.

Voorstelling 'Gemopper'
'Gemopper' is een interactieve en muzikale voorstelling voor peuters en (jonge) kleuters, gebaseerd op het boek 'Moppereend'. De voorstelling 'Gemopper' gaat over een eend die niemand heeft om mee te spelen. Er verschijnt een donker wolkje die steeds maar groter en groter wordt. Zou het lukken met de dieren om van de Moppereend weer een vrolijke eend te maken en de wolk te laten verdwijnen? Tijdens de voorstelling mogen de peuters mee doen en bewegen en zullen er leuke liedjes passeren. De voorstelling duurt ongeveer 40 minuten (inclusief in- en uitlooptijd).

Nationale Voorleesdagen en cadeautje
De Nationale Voorleesdagen vinden elk jaar plaats in de laatste week van januari, soms uitlopend tot in de eerste week van februari. Doelstelling van deze jaarlijkse campagne is het stimuleren van voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen. De doelgroep zijn ouders van kinderen tussen ½ en 6 jaar. De campagne benadrukt de voordelen van het (voor)lezen, waaronder het positieve effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip, een beter begrip van de wereld om je heen en het aanhalen van de band tussen (groot)ouder en kind. Peuters die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de Bibliotheek ontvangen een toepasselijk cadeautje.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden