Blije leden van zangkoor Zo Gek Nog Niet.
Blije leden van zangkoor Zo Gek Nog Niet. (Foto: PR)

Zevenduizend euro voor het koor, dat is 'Zo gek nog niet'

LICHTENVOORDE - Het zangkoor van zorgorganisatie De Lichtenvoorde 'Zo gek nog niet' is één van de zes prijswinnaars van het Univé Oost Fonds 2019. Zij ontvingen in activiteitencentrum Het Centrum in Lichtenvoorde een cheque van maar liefst € 7.000,-.

Ondersteuning projecten
Het Univé Oost Fonds ondersteunt sinds 2011 projecten en goede doelen met een maatschappelijke uitstraling. Er is in 2019 een geldbedrag beschikbaar gesteld voor lokale projecten die in 2020 plaatsvinden. Het zangkoor 'Zo gek nog niet' gaf zich hiervoor op, met als resultaat dat zij één van de zes prijswinnaars is.

Uniforme kleding voor koor
'Zo gek nog niet' bestaat al meer dan acht jaar. Het is een koor voor mensen met een verstandelijke beperking. Maar liefst 25 personen maken deel uit van dit koor. Zij oefenen om de week onder begeleiding van vrijwilligers en treden regelmatig op. Dit doen ze met veel plezier. Het koor wil met het bedrag graag uniforme kleding kopen voor de optredens en een gemakkelijk te vervoeren geluidsset.

Optreden tijdens uitreiking
Bestuurder Hans Poortier en zangkoor 'Zo gek nog niet' namen de cheque in ontvangst. Als dank trad het koor tijdens de uitreiking op voor Univé Oost.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden