Links op de foto Raymond Wopereis en rechts staat Manfred Berendsen
Links op de foto Raymond Wopereis en rechts staat Manfred Berendsen (Foto: )

Beker van Verdienste voor Manfred Berendsen

LICHTENVOORDE - Afgelopen weekend vond wederom de nieuwjaarsreceptie plaats van ZPC Livo. Vrijdagavond 3 januari was er een nieuwjaarsreceptie voor alle senior-, kaderleden en vrijwilligers in de clubruimte. Een vast onderdeel van de nieuwjaarsreceptie is de uitreiking van de Beker van Verdienste. Deze beker wordt jaarlijks uitgereikt aan een persoon, die zich het afgelopen jaar cq jaren op een bijzondere manier heeft ingezet voor de club. Er staan al zo'n 50 namen op deze beker.

Dit jaar werd de Beker van Verdienste, in een goed gevulde clubruimte, uitgereikt door voorzitter Raymond Wopereis aan Manfred Berendsen. Manfred speelt al jarenlang waterpolo, daarnaast regelt hij in de functie van waterpolosecretaris allerlei zaken rondom de te spelen waterpolowedstrijden. Ook traint en coach hij een team jeugdige waterpolospelers van Z.P.C. Livo. Kortom een duizendpoot, die deze Beker van Verdienste, van harte gegund is.

In de nieuwjaarsspeech werd uiteraard teruggeblikt op de hoogtepunten van 2019, maar ook 2020 kwam veelvuldig aan bod; 2020 is namelijk het jaar waarin ZPC Livo haar 50-jarig jubileum viert. Het gehele jaar door vinden er activiteiten plaats in het kader van dit jubileum. Op zaterdagmiddag 4 januari konden alle jeugdige leden en hun broertjes, zusjes en ouders het nieuwe jaar vieren in het zwembad en clubruimte.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden