Er waren heel wat jubilarissen te huldigen tijdens de nieuwjaarsreceptie. Foto: PR Longa '30
Er waren heel wat jubilarissen te huldigen tijdens de nieuwjaarsreceptie. Foto: PR Longa '30 (Foto: PR Longa '30)

Nieuwjaarsreceptie Longa '30 druk bezocht

LICHTENVOORDE - De traditionele nieuwjaarsreceptie van Longa '30 is afgelopen zondag weer druk bezocht. Voorzitter Leo Groeneveld hield een toespraak en wenste iedereen, namens het bestuur, een gezond en sportief 2020.

Het is een bijzonder jaar, want Longa '30 bestaat op 1 april maar liefst 90 jaar. Er is een speciale jubileumcommissie in het leven geroepen die zal zorgen dat deze bijzondere mijlpaal niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Er zullen dan ook een boel activiteiten worden georganiseerd rondom het jaarlijkse Longa-weekend in juni.

Maar er werd ook teruggeblikt op het vorige jaar. Helaas zijn ons in 2019 weer enkele leden ontvallen. Stilgestaan werd bij het overlijden van Joep Boschker, Theo Raben, Jan Paul, Ad Haen en Bertus Hogenelst. Op sportief vlak werd het kampioenschap van Longa '30 1 in de eerste klasse E nogmaals ter sprake gebracht.

Een prachtige prestatie van het team van trainer Erik Zandstra. Vorige maand werd bekend dat Longa '30 en de trainer het contract met één jaar hebben verlengd. In het bijzijn van alle Longa-leden zette Zandstra zijn handtekening onder de contractverlenging. Hiermee gaat hij zijn vierde jaar in bij de club.

Er waren ook heel wat jubilarissen te huldigen. Zo zijn Gerard de Graaf en Wim Hofacker al 50 jaar verbonden aan Longa '30. Willie Pierik werd gehuldigd voor 40 jaar lidmaatschap en Wouter van Beckhoven, Boy Boschker, Jasper Eppingbroek, Tom Kampshof, Roy Lensink, Roel Plass, Michel Schuirink, Jeffrey Schutten, Fons Spekschoor, Rudi Tenten, Frank Toebes en Martijn Wieggers werden in het zonnetje gezet omdat ze 25 jaar lid zijn.

Na het officiële gedeelte was het nog lang gezellig in de kantine met onder meer het bekende lichtflitsspel.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden