Marjan te Walvaart. Foto: Kyra Broshuis
Marjan te Walvaart. Foto: Kyra Broshuis

Marjan te Walvaart werkt weer vanuit Lievelde

Jubileum- en openings-feestje op zaterdag 18 januari

Door Kyra Broshuis

LIEVELDE - Marjan te Walvaart startte tien jaar geleden vanuit haar huis aan de Kloosterstraat 1a in Lievelde met haar bedrijf. Nu heeft ze haar praktijkruimte in Lichtenvoorde verlaten en heeft ze, op haar oude stek, haar nieuwe bedrijf 'te Walvaart' met nieuwe activiteiten geopend. "Na tien jaar is de cirkel weer rond", zo zegt Marjan..

In de natuur
Die 'nieuwe' oude plek past haar als een oude jas. Van de deelnemers aan haar verschillende trainingen kreeg ze al veel complimenten. "Vanuit hier wandelen we zo de natuur in. Er lopen verschillende mooie wandelroutes langs het huis, eigenlijk is het ideaal", vertelt Marjan. "Straks kan ik bijvoorbeeld ook buiten de Body&MindFit en Personal training geven, dat lijkt me heerlijk." Vanwege haar reumatische klachten moest ze het masseren opgeven en richt ze zich nu helemaal op beweging. "Dat is echt mijn passie. Ik wil mensen graag helpen om weer of meer in beweging te komen. Het brengt je zoveel, dat heb ik zelf ook ervaren."

Laagdrempelig
Te Walvaart biedt verschillende trainingen zoals Powerwalk, Body&MindFit, SeniorenFit, Stoelyoga, Medische fitness en Wandelcoaching. Veelal in groepsverband, maar individueel is ook mogelijk. Te Walvaart gaat altijd uit van wat iemand wél kan. "Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om die drempel naar bewegen over te gaan. Daarom vind het heel belangrijk dat mensen zich hier thuis voelen; het moet ook gezellig zijn. Sfeer is heel bepalend."

Feestje
Om de opening van haar nieuwe bedrijf te vieren, is er op zaterdag 18 januari aanstaande van 15.00 tot 18.00 de gelegenheid om de nieuwe bedrijfsruimte te bewonderen, onder het genot van een hapje en een drankje. Nieuwe deelnemers kunnen die dag met korting een halfjaar- of jaarabonnement afsluiten. Marjan is blij met de stap die ze genomen heeft. "Het was best even lastig om het masseren op te geven, maar gelukkig kan ik vanaf deze plek nog heel veel doen voor alle deelnemers. Ik heb er ontzettend veel zin in."


Kloosterstraat 1a

telefoon 06-41692842

info@te-walvaart.nl

Meer berichten