Vlnr: Adri Knoops, Miranda Sevenich, Frits van Lochem (staand), Henriette Brethouwer en André Bloemberg.
Vlnr: Adri Knoops, Miranda Sevenich, Frits van Lochem (staand), Henriette Brethouwer en André Bloemberg. (Foto: Jurgen Pillen)

Kanjers voor Kanjers trakteert Meekenesch op nieuwe til-lift

LICHTENVOORDE - Ook mindervalide zwemmers kunnen weer optimaal terecht in zwembad Meekenesch. De til-lift voor mensen met een beperking was na jaren van intensief gebruik aan vervanging toe. Onlangs mochten André Bloemberg, Frits van Lochem en Miranda Sevenich namens het bestuur een gloednieuwe til-lift in ontvangst nemen.

Juist voor kinderen en volwassenen met een beperking is bewegen in water vaak een vorm van sport die goed bedreven kan worden. In het water gaat bewegen gemakkelijker en is er geen belasting op de gewrichten. Belangrijke zaken voor iedereen voor wie bewegen minder gemakkelijk en vanzelfsprekend is. Juist deze groep mensen wil het Meekenesch graag faciliteren met goede voorzieningen.

Dankzij de stichting Kanjers voor Kanjers, heeft het Meekenesch nu weer de beschikking gekregen over een prachtige, comfortabele en gebruiksvriendelijke til-lift. Samen met de aanwezige rolstoel en onze behulpzame vrijwilligers maakt deze til-lift het mogelijk om op een veilige en prettige manier tot zwemmen te komen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden