Een eerste plek voor Juul te Molder.
Een eerste plek voor Juul te Molder. (Foto: Lise Klein Holkenborg)

Mooie wedstrijdresultaten voor KSH gym

HARREVELD - Zaterdag 11 januari hadden de meiden vijfde divisie van de selectie uit Harreveld hun eerste wedstrijd van het seizoen.

Rene Schuurman en Lisa Domhof mochten de spits afbijten. Rene deed deze wedstrijd twee onderdelen. Ze heeft hier prachtige elementen laten zien en is nu hard aan het trainen voor de volgende wedstrijd om die weer helemaal mee te doen. Lisa mocht deze wedstrijd voor het eerst de vrije oefeningen turnen. Dit ging haar goed af en ze haalde hierbij ook een mooie derde plek. In de middag waren Juul te Molder en Femke Weijers aan de beurt. Voor deze meiden was dit de tweede wedstrijd van het seizoen. Ze hebben strakke oefeningen laten zien op alle vier toestellen en Juul werd dan ook beloond met de eerste plek. Femke had nog wat kleine foutjes maar haalde desondanks wel een keurige vijfde plek. Marit Schutten was de hekkensluiter deze wedstrijddag. Marit doet dit seizoen voor het eerst mee in een sterk senioren wedstrijdveld. Ze liet zich daardoor niet beïnvloeden en turnde een geweldige wedstrijd. Dit leverde haar de bronzen medaille op.

Afgelopen zaterdag 18 januari, was het de beurt aan de meiden van de zesde divisie. Als eerste mochten Desi Steenbergen, Feline Kraaijenbrink en Merel Weenink hun oefeningen laten zien. Ook deze meiden hebben super geturnd. Waardoor ze allemaal een mooie plaats hebben behaald. Merel werd zelfs derde. Feline is op een mooie zesde plek geëindigd en Desi een prima negende plaats. Als laatste was Maartje Middelkamp aan de beurt. Maartje turnde een strakke wedstrijd en werd dan ook met het goud beloond.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden