Litac won maar liefst zeven bekers op het dynamic tennistoernooi in Dinxperlo.
Litac won maar liefst zeven bekers op het dynamic tennistoernooi in Dinxperlo. (Foto: PR Litac)

Succes voor Litac op Nieuwjaarstoernooi dynamictennis

LICHTENVOORDE - Zoals de traditie het betaamt werd ook dit jaar het dynamictennisjaar gestart met het Nieuwjaarstoernooi in Dinxperlo. Een landelijk ranking-toernooi en daardoor erg populair. Litac deed het niet onverdienstelijk, maar liefst 7 bekers gingen mee naar Lichtenvoorde.

Dit jaar deden een recordaantal van 69 spelers in het enkelspel en 40 teams in het dubbelspel mee, verdeeld over de klassen A tot en met D en een jeugdklasse. Litac was met 15 spelers vertegenwoordigd, waarvan 3 jeugdspelers. Helaas moest Imre Huitink, spelend in de B-klasse, al snel de strijd opgeven wegens een blessure, waardoor ook het dubbelspel met Sander Spijkers niet door kon gaan. Voor Benthe Harbers was dit het eerste toernooi waar ze aan mee deed. Ze bood goed tegenstand en kwam tot de achtste finale, toch een knappe prestatie als je nog maar een half jaar lid bent.

Uiteindelijk gingen er 7 bekers mee terug naar Lichtenvoorde, te weten: Sander Spijkers, eerste enkelspel klasse B; Frank Harbers, eerste enkelspel klasse C; Ronnie Eekelder, tweede enkelspel klasse C; Morris Orriëns, eerste enkelspel klasse jeugd; Frank Harbers en Rob van Heun, tweede dubbelspel klasse C; Tonnie Hartman en Theo Tankink, eerste dubbelspel klasse D; Morris Orriëns en Luca Schuirink, eerste dubbelspel klasse jeugd.

Rookworsten- en snertactie weer succesvol
Al voor de 26ste jaar op rij is er door de Litac-jeugd en begeleiders langs de deuren gegaan voor de verkoop van rookworsten en snert. De weergoden waren de Litac-ers gunstig gezind met droog en niet te guur weer. De verkoop was dan ook weer top. Alle Lichtenvoordenaren bedankt!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden