Vlnr: Tonie Schilderink, Bianca Berentsen, Maurits Jongejeugd
Vlnr: Tonie Schilderink, Bianca Berentsen, Maurits Jongejeugd (Foto: René Eikelkamp)

Prijzenpakket voor winnaars Nieuwjaarspuzzel

LICHTENVOORDE – Na loting mogen de drie dames Diede Berentsen, Megchi Broekman en Tonie Schilderink zich de prijswinnaars noemen van de nieuwjaarspuzzel: de monsterpuzzel die in de kerstkrant te vinden was. De winnaars hebben tijdens de prijsuitreiking, op donderdag 23 januari, een 50 euro waardebon gekregen en een goodiebag met daarin een aantal kantoorartikelen. De winactie verliep via boekenwinkel Meneer Kees.

Door René Eikelkamp

Wegens omstandigheden heeft Diede haar moeder, en Megchi haar zuster de prijs laten ontvangen. "Diede was echt heel blij toen ze te horen kreeg dat ze gewonnen had", vertelt haar moeder Bianca. Ook Megchi, die op vakantie was toen de winnaars bekend werden gemaakt, was enthousiast volgens haar zus. Maurits Jongejeugd, de eigenaar van Meneer Kees, overhandigt de cadeaubon en goodiebag aan de drie vrouwen. Aanvankelijk zouden de winnaars alleen de cadeaubon ontvangen. "Maar ik vind het leuk om er iets extra bij te doen." 
Bianca legt uit dat de waardebon eigenlijk een familieprijs is: "Wij hebben tweede kerstdag met het hele gezin deze puzzel gemaakt." Tonie vertelt al glimlachend dat zij hetzelfde heeft gedaan. "Al moesten wij er soms wel een woordenboek bij pakken", bekent ze. Moeder Bianca zou het liefst een boek van 'De zeven zussen' willen kopen met de waardebon. Tonie kan er nog geen oordeel over veilen. "Ik moet eerst maar aan de kinderen vragen wat zij ermee willen doen, het is immers een familieprijs."
 

Meer berichten