Die Slingetaler
Die Slingetaler (Foto: PR)

Ein Abend der Volksmusik met Die Slingetaler en Borchländer Musikanten

AALTEN - Voor de liefhebbers van Alpenländische Volksmusik, Duitse Schlagers en Egerländer- en Böhmische blaasmuziek is het op zaterdag 26 oktober genieten tijdens 'Ein Abend der Volksmusik' bij partycentrum 't Noorden in Aalten. Een nonstop muziekprogramma met uiteenlopende muziek uit de Alpenlanden.

Nog steeds geniet Duitstalige Volks- en Schlagermuziek een grote populariteit. Dit blijkt wel uit de steeds groter wordende belangstelling tijdens het Frühschoppen op kermissen, volks- en oktoberfeesten en speciale thema-avonden zoals Ein Abend der Volksmusik. Die Slingetaler presenteren dit succesvolle evenement met twee orkesten, alweer voor het zesde opeenvolgende jaar in Aalten. Door een zaalindeling met zittend publiek aan tafels en twee podia kunnen de orkesten elkaar snel afwisselen, waardoor er een non-stop muziekprogramma wordt geboden en 'gemütlichkeit' een belangrijk onderdeel is van de avond. Voor iedereen die een kaartje koopt is een zitplaats beschikbaar.
Het gastorkest van dit jaar, de Borchländer Musikanten Borculo bestaat uit ruim 20 enthousiaste muzikanten, die de Böhmische- en Egerländer blaasmuziek een warm hart toedragen. De kapel staat onder leiding van kapelmeester Jan Dijsselhof. De avond begint om klokslag 19.30 uur en wordt rond middernacht afgesloten. Kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar bij Partycentrum 't Noorden, Lichtenvoordsestraatweg 44, (0543 427551) en Primera Aalten, Bredevoortsestraatweg 8. De kaarten kosten acht euro in de voorverkoop en tien euro 's avonds aan de zaal. Ook zijn kaarten te bestellen via de website slingetaler.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden