Foto:

Antonius maakt zich op voor rommelmarktweekend

VRAGENDER - Vaste prik voor koopjesjagers, verzamelaars en liefhebbers van tweedehands spulletjes; het jaarlijkse rommelmarktweekend van Fanfare en Slagwerkgroep Antonius in de sporthal van Vragender. Op zaterdag 8 en zondag 9 februari kan er volop gesnuffeld worden tussen allerhande speelgoed, huisraad, boeken en gebruiksvoorwerpen. Ook dit jaar is er weer een schat aan mooie spullen opgehaald waarvan de opbrengst ten goede komt aan de vereniging.

De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle gang. Mede dankzij de belangeloze inzet van de leden en vele vrijwilligers is het rommelmarktweekend al jaren achtereen een groot succes gebleken. Vooral de goed gesorteerde indeling en de ruime looppaden waardoor de koopwaar overzichtelijk staat opgesteld wordt door de bezoekers erg gewaardeerd. Antonius hoopt op een grote opkomst en een mooie opbrengst waarmee onder andere de aanschaf en het onderhoud van de instrumenten, bladmuziek en de inzet van de dirigent worden gefinancierd.

De rommelmarkt is op zaterdag open van 10.00 tot 15.00 uur en op zondag van 11.00 tot 15.00 uur. De entree bedraagt 2,50 euro (kinderen tot 12 jaar gratis). De sporthal bevindt zich aan de Kapelweg 17 in Vragender. www.fanfare-slagwerkgroep-antonius.nl

Meer berichten