Het perceel waar een drugslab is aangetroffen. Foto: News United
Het perceel waar een drugslab is aangetroffen. Foto: News United

Drugslab in Vragender opgerold

Algemeen

VRAGENDER - Drie personen zijn aangehouden nadat de politie dinsdagmiddag 28 januari een drugslab had aangetroffen op de Oude Winterswijkseweg in Vragender. Het gaat om de bewoner en twee andere verdachten.

Een nieuw dieptepunt, zo omschrijft burgemeester Bronsvoort de vondst van een drugslab in Vragender. "We wisten natuurlijk al wel dat we, ook in het buitengebied, te maken hebben met ondermijning. Deze vondst laat maar weer eens zien hoe dichtbij het allemaal komt. We zijn heel blij dat het nu opgerold is maar we zijn ook zeer bezorgd dat deze ellende, want dat is het, zich ook in onze gemeente manifesteert. Ik wil mijn complimenten maken naar de politie maar zeker ook naar degene die de tip heeft gegeven. Deze zaak is aan het rollen gekomen door een melding van een inwoner van onze gemeente. Het is heel belangrijk om dat vooral te blijven doen. Ziet u vreemde dingen, heeft u een vermoeden, komen er op rare tijden onbekende auto's op een terrein; meld het!"

Meer nieuws over de vondst kan de burgemeester nog niet geven. "Het onderzoek is nog een volle gang. De veilige ontmanteling van het lab is heel belangrijk en wordt dus zeer zorgvuldig gedaan. Wij zetten onverminderd in op de aanpak van ondermijning."

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant