Nieuw in Lichtenvoorde: Parfumbar in Mirjams Beauty Centre.
Nieuw in Lichtenvoorde: Parfumbar in Mirjams Beauty Centre.

Nieuw in Lichtenvoorde: Parfumbar in Mirjams Beauty Centre

In 2014 startte Mirjam Heikens na een aantal intensieve trainingen door hooggekwalificeerde opleiders een schoonheidssalon aan de Rapenburgsestraat, met als specialiteiten nagelstyling, wenkbrauwstyling en lash lift.  In de loop der jaren werd een mooie trouwe klantenkring opgebouwd.

Met een gellak van Mirjam is de klant verzekerd van drie tot vier weken mooie nagels. Een nagelverlenging met gel behoort ook tot de mogelijkheden. Loop binnen voor een goed advies of maak een afspraak.

Toen in 2019 het pand van Johan's Groentecentrum vrij kwam, bood zich een mooie gelegenheid aan om te verhuizen naar deze A-locatie aan de Rentenierstraat.  Omdat dit pand meer winkelruimte had, werd gezocht naar extra invulling voor deze ruimte. Mirjam liep al een tijdje rond met het idee om iets met parfums te gaan doen. Ze kwam in contact met TapParfum, een bedrijf dat parfums van hoge kwaliteit (de parfums bevatten de hoogste concentratie aan geurstoffen!)  importeert en via een uniek concept in de markt zet. Inmiddels heeft het concept zich bewezen via 250 tappunten verspreid over heel Nederland. De meeste tappunten bevinden zich in cosmetica- en kledingzaken.

Mirjam wilde zich onderscheiden en koos voor meer beleving door een parfumbar te beginnen. Op 1 december 2019 opende Mirjam de deuren van haar nieuwe winkel, bestaand uit twee gedeeltes. Achterin worden de nagel- en wenkbrauw / lash liftbehandelingen gedaan, voorin bevindt zich de parfumbar. Uniek: de eerste parfumbar in Gelderland, de zesde in Nederland.

De parfums staan overzichtelijk opgesteld in tapflessen. Elke geur met een eigen tester. De etiketten op de flessen geven informatie over de belangrijkste geurnoten. Er is keuze uit ca. 100 damesgeuren en ca. 50 herengeuren.

Via de interactieve parfumzuil kan de klant het gewenste geurtje opzoeken. De zuil geeft veel informatie over de opbouw van de parfum. Er kan ook gezocht worden op de bekende parfumnamen. De zuil geeft het alternatief aan van TapParfum. Indien gewenst, staat deskundig personeel klaar voor persoonlijk advies.

Mirjam biedt de parfums aan in flesjes van 30, 50 of 100 ml. De prijzen bedragen respectievelijk € 12,50, € 17,50 en € 27,50 per flesje. Een leeg flesje kan tegen een korting van € 2,50 telkens opnieuw gevuld worden met dezelfde parfumsoort. De parfums kunnen tegen deze lage tarieven aangeboden worden omdat  er geen dure naam, geen dure fles en geen dure marketing aan verbonden is. De klant betaalt eenmalig € 2,50 voor het flesje en verder alleen voor de parfum.

Wil je iemand een geurtje cadeau doen? Kies dan voor een flesje zonder inhoud samen met een cadeaubon. De ontvanger kan dan zelf komen om het flesje te vullen in de door hem of haar gewenste geur.

Reacties van klanten:

"dit zijn échte parfums, de geuren blijven lang hangen!"

"de geuren matchen exact met de bekende merkparfums!"

"leuk cadeau voor Valentijnsdag, Vader- of Moederdag, verjaardag, etc."

Je bent van harte welkom om op je gemak aan de parfumbar je favoriete geur te ontdekken!

Mirjams Beauty Centre / Parfumbar

Rentenierstraat 2B

7131 DL Lichtenvoorde

Tel: 0544 371 889

Mobiel: 06 3033 2955

info@mirjamsbeautycentre.nl

www.mirjamsbeautycentre.nl

Openingstijden:

Dinsdag tot en met donderdag van 9 uur tot 17.30 uur.

Vrijdag van 9 uur tot 20 uur.

Zaterdag van 10 uur tot 16 uur.

Dit artikel wordt u aangeboden door Mirjams Beauty Centre / Parfumbar. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten