Afbeelding
Foto: Koolmees Photography

Complete Line Up PaasPop bekend

Algemeen

ZIEUWENT - Het is officieel februari en dat betekent dat de lange maand januari eindelijk voorbij is. Om dit te vieren heeft PaasPop Zieuwent de complete Line Up voor de 41ste editie van het evenement bekend gemaakt.

Zaterdag 11 april
Op zaterdagavond wordt het zingen geblazen met de hits van RONDÉ zoals Run en Naturally. Ook komt het gehele grandioze oeuvre van ABBA voorbij, meezingen is daarom verplicht. En om de avond knallend af te sluiten komt Kees van Hondt weer langs om plaatjes te draaien!

Zondag 12 april
De zondag is een echte covernight met de gouden stemmen van Fabulous Fif-teen uit Beltrum, de countrysound van The Hillbilly Moonshiners en de rock van The Travelin' – CCR Tribute band. Achterhoeks Talent DJ Jari zal het feest opzwepen met zijn feestmuziek. Mocht je ook op zoek zijn naar een ander genre muziek en echt even helemaal los willen gaan, dan zit je goed bij de Hardstyle beats van RVAGE. Q-Music HET FOUTE UUR zal PaasPop Zieuwent 2020 in stijl afsluiten, met de beste, fijnste en foutste hits!

Kaartverkoop
Dat de artiesten in de smaak vallen blijkt wel uit de kaartverkoop. De kaarten met Slimme Hazen korting zijn inmiddels uitverkocht en ook de verkoop van de reguliere kaarten gaat rap.
Wil je zelf ook genieten van deze te gekke line-up? Wees er dan als het haasje bij en scoor je kaarten via https://www.paaspop-zieuwent.nl/tickets
Kaarten voor de zaterdagavond bedragen 15 euro per stuk, aan de deur 20 euro. Voor de zondagavond is dit 5 euro en aan de deur 10 euro (exclusief servicekosten).


www.paaspop-zieuwent.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant