Anita Ressing met een van de carnavalspakken.
Anita Ressing met een van de carnavalspakken. (Foto: eigen foto)

Springer en Ressing Partyservice stopt

Elf dagen lang alle feestkostuums voor 11 euro

LICHTENVOORDE - Springer en Ressing Partyservice stopt ermee. Vanaf zondag 9 februari gaan alle feestkostuums elf dagen lang voor het vaste bedrag van 11 euro over de toonbank. Heb je nog geen passende outfit klaarliggen voor de drie dolle dagen, dan kun je vanaf zondag je slag slaan. Je houdt niet alleen meer geld over om de carnaval goed gelaafd door te komen, je helpt ook nog eens een hardwerkend ondernemersechtpaar uit de brand.

De van oorsprong Lichtenvoordse Madelon Kuijk (werkzaam in de evenementenbranche) vertelt: "Afgelopen weekend was ik bij de oud-melkboer Louis Ressing en zijn vrouw. Louis is al geruime tijd gestopt als melkboer en heeft afgelopen tien jaar nog Springer en Ressing Partyservice gehad samen met zijn vrouw Anita. Twee schatten van mensen die ook altijd de kostuums verzorgen rondom de intocht van Sinterklaas in Lichtenvoorde. Het gaat al een tijdje niet zo goed met Louis. Na zijn twee open hartoperaties is het voor het ondernemersechtpaar allemaal niet meer te bolwerken en daarom moeten ze met pijn in hun hart stoppen met de zaak. Anita werkt momenteel fulltime mee in de productie om het hoofd boven water te houden. Daarom heb ik aangeboden om te helpen, om te voorkomen dat Louis en Anita straks noodgedwongen hun hele handel voor niets weg moeten geven."

Vanaf zondag 9 februari gaan alle kostuums voor de vaste prijs van 11 euro in de verkoop. Op de laatste dag, vrijdag 21 februari, gaat alles wat dan nog over is weg voor een symbolisch bedrag. Madelon vervolgt: "Samen met mijn moeder en zus gaan we Louis en Anita de komende weken ondersteunen in de verkoop van alle carnavalskleding. We hopen na die elf dagen de hal leeg te hebben zodat deze weer verhuurd kan worden. Louis is altijd ondernemer geweest en heeft weinig pensioen op kunnen bouwen. Met onze actie hopen we dit sympathieke ondernemerspaar een steuntje in de rug te geven zodat zij weer verder kunnen."

De outlet van Springer en Ressing Partyservice start op zondag 9 februari om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Door de week is de outlet van 16.00 tot 20.00 uur geopend. Zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. De finale sale is op vrijdag 21 februari. De outlet-hal staat aan de Buys Ballotstraat 10 in Lichtenvoorde. Betaling alleen contant en graag gepast.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden