Team Tapperij van Ooyen C ging er in 2019 met de beker vandoor. Gaat ze dat dit jaar ook weer lukken?
Team Tapperij van Ooyen C ging er in 2019 met de beker vandoor. Gaat ze dat dit jaar ook weer lukken? (Foto: Switbertus/archief Achterhoek Nieuws)

Open Team Competitie handboogschieten 2020 weer van start

LICHTENVOORDE - Handboogsportafdeling St. Switbertus organiseert op de dinsdagen 10, 17, 24 en 31 maart alweer voor de 33ste keer de Open Team Competitie handboogschieten. Hoewel het handboogschieten tijdens deze competitie een belangrijke rol speelt, is het zeker ook de bedoeling om het er voor de deelnemers een gezellige avond van te maken. Opgeven is vanaf nu mogelijk.

Formeer een team met je collega's, de straat, je familie, (buurt) vereniging, sport- of vriendenclub of wat voor groep dan ook en geef je op. Een team bestaat uit vier personen (heren, dames of gemengd) de deelname kost 20 euro per team. De deelnemers moeten minimaal 15 jaar zijn en per team mag één deelnemer lid zijn van een handboogsportvereniging. Speciaal voor teams en teamleden die nog niet eerder hebben meegedaan is er op dinsdag 3 maart een oefenavond van 19.30 tot 22.00 uur.

Tijdens de competitie schiet elk team op twee van genoemde dinsdagavonden, per avond vijftien pijlen per persoon (natuurlijk voorafgegaan door drie proefpijlen). Er wordt geschoten op een afstand van ongeveer acht meter. De beste twaalf teams zich kwalificeren voor de finale op vrijdag 10 april. Na afloop van deze finale zullen we weten of het team Tapperij van Ooyen C de St. Switbertusbokaal succesvol heeft kunnen verdedigen. Naast de beste teams zullen op 10 april ook diverse team en persoonlijke prijzen worden uitgereikt aan de beste schutters.
Voor meer informatie kijk op de website of neem contact op met één van de bestuursleden.


www.st-switbertus.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Moet de naam van ons treinstation worden veranderd?Reageren!