Baardmannetje Nico de Haan vertelt op Bonte Natuuravond
Baardmannetje Nico de Haan geeft een lezing over boerenlandvogels bij Erve Kots.
Baardmannetje Nico de Haan geeft een lezing over boerenlandvogels bij Erve Kots. (Foto: PR)

Baardmannetje Nico de Haan vertelt op Bonte Natuuravond

LIEVELDE - De Weidevogelvereniging Achterhoek organiseert op woensdag 11 maart een Bonte Natuuravond bij Erve Kots in Lievelde. Naast presentaties van twaalf natuurwerkgroepen zoals de de Weidevogelvereniging Achterhoek (met drone), Bomenwacht Oost Gelre, Partrijzenproject Montferland, 't Groene Lint Oude IJsselstreek en de Wildbeheereenheid Winterswijk, houdt 'baardmannetje' Nico de Haan een lezing over boerenlandvogels.

Nico de Haan, de bekende vogelaar en ambassadeur van Vogelbescherming Nederland en presentator van het tv-programma 'De baardmannetjes', vertelt niet alleen wetenswaardigheden over vogels die wij in onze agrarische leefomgeving kunnen spotten maar haalt ook anekdotes op over zijn ervaringen met Hans Dorrestijn, het andere 'baardmannetje'. Het belooft een boeiende en vermakelijke lezing te worden.

De Bonte Natuuravond wordt gehouden bij zaal Erve Kots aan de Eimersweg 4 in Lievelde. Aanvang 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur). De
entree inclusief koffie/thee bedraagt 7,50 euro per persoon, à contant aan de kassa.

Vrijwilligers gezocht!
De Achterhoekse weide- en boerenlandvogels kunnen alle steun gebruiken. Daarom is de Weidevogelvereniging Achterhoek nog op zoek naar nieuwe aanwas. Mensen die belangstelling hebben om zich aan te sluiten bij de Weidevogelvereniging Achterhoek en zich als bestuurslid of vrijwilliger willen inzetten, of donateur willen worden, kunnen voor alle informatie en aanmelding terecht op de nieuwe website: www.weidevogelverenigingachterhoek.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden