De cast van 'Kaviaar of bal gehakt'.
De cast van 'Kaviaar of bal gehakt'. (Foto: PR toneelvereniging D.I.T.O.)

DITO met blijspel op de planken

GROENLO - Toneelvereniging D.I.T.O. uit Groenlo heeft u al meegenomen naar veel verschillende locaties. Campings, kloosters, vervallen landhuizen. Deze keer laten zij u kennismaken met de wat verlopen kroeg van Bertha Wolters. Op 26, 27 en 29 maart brengt D.I.T.O. onder de titel 'Kaviaar of bal gehakt' een daverend blijspel op de planken van De Mattelier. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Om 'De Warme Bal' nog een beetje draaiende te kunnen houden heeft Bertha veel geld geleend van haar rijke neefje, met de smoes dat ze een chique restaurant runt. En ja, als deze Harry dan langs wil komen, dan heb je de poppen aan het dansen en moet je plotseling net doen alsof je een sterrenrestaurant hebt. Met veel kunst- en vliegwerk lijkt het nog te lukken ook, maar dan kondigt Harry de komst van een culinair recensent aan en breekt in het zogenaamde exclusieve restaurant complete chaos uit. Wat volgt is een komisch blijspel, vol verwisselingen, waarbij alles fout gaat wat maar fout kán gaan.

D.I.T.O. speelt donderdag 26 en vrijdag 27 maart om 20.00 uur en op zondagmiddag 29 maart om 14.30 uur. De kaartjes kosten 7,50 euro en zijn dagelijks verkrijgbaar aan de bar van De Mattelier of op www.demattelier.nl en natuurlijk bij de leden en via www.dito-groenlo.nl. Plaatsbespreken is mogelijk op zaterdag 21 maart bij De Mattelier van 11.00 tot 11.30 uur.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten