Astrid te Kronnie en Jan Hahné vormen duo SamenVeurMekare.
Astrid te Kronnie en Jan Hahné vormen duo SamenVeurMekare. (Foto: PR)

Instuif met SamenVeurMekare en line dance-optreden

LICHTENVOORDE - Na de feestelijke instuif van januari staan op zondag 1 maart het duo SamenVeurMekare bestaande uit Astrid te Kronnie en Jan Hahné op het podium. Daarnaast geeft de Line Dancegroep van Jan Willem acte de présence. De muzikale middag in het Grand Café van de Antoniushove begint om 14.30 uur en de entree bedraagt vijf euro.

SamenVeurMekare
Zoals zo vaak bij muziekliefhebbers het geval is: muziek is de passie waarin Astrid te Kronnie en Jan Hahné elkaar gevonden hebben. Met individueel allebei ruime ervaring in de muziekwereld genieten ze ook van het samen muziek maken. Uit hun repertoire van circa 50 nummers laten ze een kleine selectie horen van zowel Nederlandstalig als anderstalige liedjes waaronder natuurlijk een paar 'gouwe ouwe'. Heerlijke luister- en meezingliedjes, van Wim Sonneveld en Willeke Alberti tot aan Ria Valk. Kortom, het wordt een gezellige muzikale middag met voor elk wat wils.

Line Dance groep Jan Willem
Een dansgroep van tien dames in de leeftijd van 60 tot 83. Ze oefenen elke vrijdagavond in de Koppelpaarden. Op countrymuziek ingestudeerde danspassen die als team mooi gelijk gebracht moet worden. Het is leuk om te doen en ook nog gezond en dat wil de groep ook uitstralen.

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten