Hulp voor ondernemers die financiële steun nodig hebben

Algemeen

REGIO - Het coronavirus heeft een behoorlijke impact. Dreigt u als ondernemer in financiële problemen te raken door de gevolgen van het coronavirus? Wellicht kunt u bij de Regionale
Organisatie Zelfstandigen (ROZ) een beroep doen op het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz). ROZ voert deze overheidsregeling uit voor onder andere de gemeenten Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk.

Deze huidige regeling is ook bedoeld voor ondernemers met een levensvatbaar bedrijf, die tijdelijk financiële problemen ondervinden. Afhankelijk van uw situatie kunt u in aanmerking komen voor een inkomensaanvulling en/of bedrijfskrediet.
Het kabinet heeft dinsdagavond 17 maart 2020 besloten om vanwege het coronavirus uitzonderlijke economische maatregelen te nemen. Eén van die maatregelen is de tijdelijke inkomensondersteuning zelfstandigen. Zie ook www.rozgroep.nl/corona. Het ministerie van SZW bekijkt nog hoe dit zo snel en goed mogelijk ingevoerd kan worden. Op het moment dat ROZ meer duidelijkheid heeft laten zij dit u uiteraard zo snel mogelijk weten.
Bent u ondernemer in Berkelland, Oost Gelre of Winterswijk en heeft u hulp nodig? Dan kunt u contact opnemen met ROZ via: www.rozgroep.nl/contact. ROZ neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant