Pixabay

Fitblijven met de Kei-Fit challenge

LICHTENVOORDE - Lezers die tijdens deze corona-periode fit willen blijven, kunnen deelnemen aan de Kei-Fit 2020 Challenge. Ook is er een dagelijkse nieuwsbrief beschikbaar. De challenge en nieuwsbrief zijn zowel voor leden als niet-leden beschikbaar. Met deze actie wil familie Tenten iedereen dagelijks in beweging laten komen in hun eigen, veilige omgeving en zo haar steentje bijdragen in deze onzekere periode.

Kei-Fit 20•20 Challenge
Deze challenge biedt 20 dagen lang een work-out van 20 minuten. De work-out video wordt dagelijks vóór 12.00 uur geplaatst op de Kei-Fit facebookpagina. De oefeningen worden in verschillende niveaus gepresenteerd en zijn zonder hulpstukken door het hele gezin uit te voeren. Kei-Fit roept deelnemers op om hun work-out te filmen en op Facebook of Instagram te plaatsen, onder vermelding van #keifitchallenge2020 en #keifitveloretti. Zo hoopt de familie dat ook anderen gemotiveerd worden om deel te nemen en daardoor een stukje fitter de weken door komen. Degene die de challenge volledig en vol enthousiasme heeft volbracht, maakt kans op een customized Kei-Fit Veloretti fiets. Iedere deelnemer kan starten wanneer hij wil, zolang hij vóór 15 april maar 20 work-out video's heeft gedeeld.

Dagelijkse nieuwsbrief
Dagelijks is er een mail beschikbaar met daarin daarin oefeningen (video) en tips om de spieren soepel en sterk te houden. Tevens bevat deze mail een gezond recept en de tip van de dag, afkomstig van de diëtist of fysiotherapeut. Geïnteresseerden kunnen deze nieuwsbrief ontvangen door zich op de website hiervoor in te schrijven.


Facebook: @keifitlichtenvoorde

www.kei-fit.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten