Keifit en Hartemink bezorgen Jumbo's paasgeschenken
Keifit en Hartemink bezorgen Jumbo's paasgeschenken (Foto: Dinès Quist)

Jumbo Bennink deelt paasgeschenken uit aan medewerkers

LICHTENVOORDE - Jumbo Bennink deelde zaterdag paasgeschenken uit aan al zijn medewerkers, als dank voor hun inzet in deze bizarre tijd. Maar liefst 283 paasgeschenken werden bij alle medewerkers thuis bezorgd. De geschenken werden rondgebracht door sportschool Keifit en de Hartemink Groep. Onder het mom van 'Noaberschap in coronatijd' bundelt Jumbo Bennink de krachten.

Door Dinès Quist

Alle zeilen worden bijgezet door de medewerkers van Jumbo Bennink in Lichtenvoorde en Groenlo, om de klanten te voorzien van hun dagelijkse boodschappen. "Van het hamsteren tot lege schappen en alle maatregelen rondom het coronabeleid, het vraagt veel extra inzet van onze medewerkers," vertelt ondernemer Pascal Bennink. "Sommige medewerkers vonden het in het begin best even wennen om in deze situatie te werken. Door met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren versterken wij elkaar. Elke dag hebben we een stand-up meeting en bespreken we de stand van zaken. We hebben een hecht team, dat is fijn, zeker in deze tijd. Wij zijn heel trots op onze medewerkers."

Noaberschap
Een extra blijk van waardering, voor al het harde werk onder deze omstandigheden, vond Pascal meer dan op zijn plek. "Deze situatie raakt al onze medewerkers," vertelt Pascal. "Om hen een hart onder de riem te steken krijgt iedereen een paasgeschenk." Karren vol vrolijk ingepakte pakketten staan zaterdagochtend klaar om ingeladen te worden. Auto's van Keifit en een busje van Hartemink worden volgeladen om de pakketten te bezorgen. "Wij hebben samenwerking gezocht met Keifit en Hartemink en zij waren meteen enthousiast over ons idee. Met een beetje noaberschap kunnen we samen deze coronatijd het hoofd bieden. Samen staan we sterk."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden