Tijd voor een ritje op de e-chopper
Tijd om zelf eens lekker rond te toeren.
Tijd om zelf eens lekker rond te toeren. (Annekée Cuppers)

Tijd voor een ritje op de e-chopper

ZIEUWENT - Met een loods vol spelmaterialen waaronder een aantal gloedjenieuwe e-choppers hebben Mart Schutten en zijn compagnon Koen Garritsen een flinke domper te verwerken. Net als hun concullega's in de evenementenbranche zien zij hun bedrijf BubbelBal.nl juist in deze tijd waarin het normaal gesproken barst van de vrijgezellenfeestjes, familiedagen en personeelsuitjes, volledig tot stilstand komen. "In plaats van het verwachte topseizoen dat we dit jaar zouden draaien, moeten we nu bijstand aanvragen. Bizar gewoon".

De stoere bolides staan voorlopig in de opslag, wachtend op betere tijden. "We zagen het helemaal zitten dit seizoen. Er waren al flink wat boekingen binnen voor de choppers maar daar gaat nu niets meer van door. Ons bedrijf verhuurt sport- en spelmaterialen aan groepen, dat ligt nu helemaal stil. Met allerlei ludieke acties op de socials proberen we toch nog wat materialen te verhuren. Bijvoorbeeld met de bubbleballs die we nu verhuren om op een bijzondere manier (deelnemers zitten volledig ingepakt in een grote plastic ball, red.) toch nog te kunnen vergaderen. Dat was meer als grap bedoeld maar we hebben er zelfs de facebookpagina van Omdenken mee gehaald."

Voor dit seizoen verwachten Mart en Koen niet dat de maatregelen nog op tijd weer kunnen worden ingetrokken. "We gebruiken de tijd nu om nieuwe sport- en spelmogelijkheden te bedenken en zijn er dan in 2021 helemaal klaar voor. En ach, zo'n periode geeft ook weer ruimte voor andere dingen. Nu hebben we zelf ook eens tijd voor een chopper-ritje."

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden