Hans Poortier (links), Benno Voorhuis (tweede van links) en enkele medewerkers met de verzorgingspakketten.
Hans Poortier (links), Benno Voorhuis (tweede van links) en enkele medewerkers met de verzorgingspakketten. (Foto: Heleen Blaauw)

Etos schenkt producten aan De Lichtenvoorde

LICHTENVOORDE - In deze bijzondere tijd wordt er enorm veel gevraagd van alle mensen in de zorg. Drogisterij Etos Lichtenvoorde wilde daarom graag de medewerkers van zorgorganisatie De Lichtenvoorde in het zonnetje zetten. Ze hadden een leuke actie op touw gezet. Bezoekers van de Etos die een ‘1+1 gratis’ actieproduct kochten, konden ervoor kiezen om het gratis artikel te doneren aan De Lichtenvoorde. Etos Lichtenvoorde maakte van deze producten complete pakketten.

In het zonnetje
Dinsdag 12 mei nam Hans Poortier, bestuurder van De Lichtenvoorde, de producten in ontvangst. Hij dankt Etos hartelijk voor deze fantastische actie. ”We zijn blij dat Etos aan De Lichtenvoorde heeft gedacht.” Benno Voorhuis, eigenaar Etos Lichtenvoorde, bedankt daarvoor zijn klanten. “Mensen denken sneller aan bejaardentehuizen en ziekenhuizen dan aan de gehandicaptenzorg. Vandaar dat wij het leuk vonden om medewerkers van De Lichtenvoorde op deze manier in het zonnetje te zetten.”

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden