Vivace op het podium. Foto: PR
Vivace op het podium. Foto: PR (Verona Westera)

Vivace collecteert via WhatsApp

Vivace collecteert via WhatsApp

LIEVELDE - In de week van 22 tot en met 30 mei vindt de jaarlijkse collecte plaats van Het Prins Bernard Cultuurfonds. Deze collecte wordt de Anjeractie genoemd. Het Prins Bernhard Cultuurfonds bestaat dit jaar 80 jaar en dat wordt gevierd met een speciale jubileumcollecte. Alle collecterende verenigingen, waaronder Zangvereniging Vivace uit Lievelde, mogen dit jaar honderd procent van de opbrengst zelf houden! Met de jaarlijkse collecte haalt het Cultuurfonds geld op voor cultuur en natuur in de regio onder het motto 'Houd cultuur in de buurt levend!'

Mobiele Anjeractie
De collectanten van Zangvereniging Vivace kunnen vanwege de coronacrisis niet met de collectebus langs de deuren gaan. Dit jaar zal de collecte dan ook voor het eerst in de geschiedenis van de Anjeractie mobiel gebeuren. Dat wil zeggen dat de collectanten van Vivace via hun mobiele telefoon een WhatsApp-bericht zullen sturen naar hun achterban met de vraag om te doneren voor Vivace. Als de ontvanger in het WhatsApp-bericht klikt op ‘doneer’, komt er automatisch een verbinding met de bank-apps op zijn/haar telefoon. De ontvanger kiest de bank waarmee hij/zij wil betalen en kiest een bedrag.

Over de Anjeractie
Het Prins Bernhard Cultuurfonds zamelt sinds 1946 jaarlijks actief geld in met de Anjeractie. Tijdens deze week zijn normaalgesproken zo’n 16.000 collectanten actief om geld op te halen voor hun vereniging.

Over het Prins Bernhard Cultuurfonds
Het Prins Bernhard Cultuurfonds stimuleert cultuur, natuur en wetenschap met o.a. financiële bijdragen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden