VVV's Oost Gelre (bijna) weer open

VVV's Oost Gelre (bijna) weer open

OOST GELRE - Halverwege de maand maart heeft de VVV Oost Gelre beide kantoren moeten sluiten in verband met het coronavirus. Nu is er positiever nieuws te melden. Vanaf vrijdag 22 mei wordt het VVV-kantoor te Groenlo in aangepaste vorm heropend. Bezoekers zijn dan van maandag tot en met zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom. In verband met een interne verbouwing bij Het Blok, laat de openstelling van het kantoor in Lichtenvoorde nog even op zich wachten.

Momenteel wordt er hard gewerkt om de veiligheid van medewerkers en bezoekers zo goed mogelijk te waarborgen. De richtlijnen voor een anderhalve-meter-samenleving vragen om een creatieve oplossing. Ook bij de VVV is een protocol met afstandsrichtlijnen en hygiënerichtlijnen van toepassing. Een aantal vrijwilligers valt binnen de risicogroep. Het bestuur heeft besloten hen niet onnodig te belasten, daarom zullen vooralsnog beperkte openingstijden van toepassing zijn.

VVV Lichtenvoorde krijgt binnen Het Blok een verkoopplek die is afgescheiden van het horecagedeelte. De interne veranderingen vragen op dit moment de nodige tijd en energie. Er wordt gestreefd naar een heropening in Lichtenvoorde zodra de nieuwe verkoopplek gerealiseerd is. Via deze krant wordt u daarover geïnformeerd.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden