Alle fysiotherapeuten van Centrum in Beweging zijn weer aan de slag. Vanaf 1 juli starten ook weer de groepen van FysioFit. PR Centrum in Beweging
Alle fysiotherapeuten van Centrum in Beweging zijn weer aan de slag. Vanaf 1 juli starten ook weer de groepen van FysioFit. PR Centrum in Beweging (PR Centrum in Beweging)

Centrum in Beweging weer geopend

LICHTENVOORDE – De fysiotherapeuten van Centrum in Beweging zijn weer volledig aan de slag. Iedereen is zonder uitzondering met alle bewegingsklachten weer welkom op de praktijk voor fysiotherapie. Deelnemers aan FysioFit moeten nog even geduld hebben tot 1 juli. Dan gaan de groepen weer van start.

Veiligheid voorop
Natuurlijk staat in deze bijzondere tijd de veiligheid van alle bezoekers van de praktijk voorop. De RIVM-regels voor hygiëne en veiligheid worden stipt nageleefd. Dat merken bezoekers niet alleen aan de beschermingsmiddelen die ruimschoots voorhanden zijn, maar ook de beperkte bezetting van de oefenzaal en het minimaal aantal mensen in de wachtruimte.

Chronisch ZorgNet
Fysiotherapeuten Han Otten en Fonny Heijerman zijn lid van stichting Chronisch ZorgNet en geschoold om coronapatiënten te revalideren. Na de infectie blijkt vaak dat zij nog maar beperkt belastbaar zijn. Opbouw van kracht en conditie onder begeleiding is dan zeer zinvol. De twee fysiotherapeuten volgen de belangrijke ontwikkelingen op de voet en blijven permanent op de hoogte van de nieuwste inzichten.

Meer informatie
Neem contact op met Centrum in Beweging als u meer wilt weten over de laatste stand van zaken: 0544 375 045 of info@centruminbeweging.nl.Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden