Ramón Heijnst, Wout Gerritsen en Ilse Schutte bij de nieuwe zaak Down Town. Foto: PR
Ramón Heijnst, Wout Gerritsen en Ilse Schutte bij de nieuwe zaak Down Town. Foto: PR

Bar Brul heropent als Oosterse foodbar 'Down Town'

Nieuwe huisstijl voor alle bedrijven van Markt 5

LICHTENVOORDE - Na een verplichte sluiting van elf weken zijn Wout Gerritsen, Ramón Heijnst, Ilse Schutte en team Markt 5 heel blij dat ze vanaf 1 juni weer gasten mogen ontvangen. De afgelopen periode hebben ze niet stil gezeten en zijn druk bezig geweest om de nieuwe zaak, de oude Bar Brul, om te toveren tot Oosterse foodbar Down Town. Daarnaast is er een hele nieuwe huisstijl in de maak voor alle bedrijven.

DOWN TOWN 'Wanna have some fun? Let’s go Down Town!'
Sensationeel streetfood, spannende cocktails of juist één van onze eigenwijze soda’s of zero’s. Bij Down Town geniet je van een vakantiegevoel. Je waant je in Oosterse sferen en proeft cultuur en natuur terug in ons eten en drinken. Bestel de gerechten los of share ze gezellig met je vrienden of geliefde. Uiteraard is er ook voor de vegan friends volop keus. Down Town is open van donderdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur. Reserveren kan via www.godowntown.nl of bel 0544-487731.

MARKT 5 'Celebrate life, enjoy the moment'
Vanaf 1 juni niet zes, maar zeven dagen per week open. De menukaarten bij Markt 5 zijn geïnspireerd op de levendige stad New York. ‘The city that never sleeps’. Een groter voorbeeld van een bruisende omgeving kunnen wij niet bedenken. In deze ‘melting pot’ aan culturen en culinaire invloeden, vinden we allerlei trends op het gebied van lekker en gezond eten & drinken. Onze passie en toewijding is het creëren van een bruisende omgeving waar het leven gevierd wordt! Op ieder moment van de dag, in welk gezelschap dan ook: we zetten graag een tafel voor je klaar met zinnenstrelend eten en een glas whatever-you-feel-like. De komende tijd werken we met shifts, zodat we iedereen de kans kunnen bieden om lekker uit eten te gaan. Lunchen kan tussen 11.00-12.45 uur of 13.00-14.30 uur. Dineren kan tussen 16.30-18.30 uur of 19.00-21.00 uur. Reserveren kan via www.markt5.nl of bel 0544-374 444.

NEXT DOOR 'Add a little confetti to each day'
De ruimte naast Markt 5, voorheen Club Cafe, gaan we vanaf nu Next Door noemen. We hebben al heel wat feestjes en bijeenkomsten mogen verzorgen in de afgelopen jaren. Next Door zullen we nu als extra restaurant-ruimte gebruiken. Zodra het is toegestaan om met grotere groepen bij elkaar te komen kan er weer gefeest worden in Next Door. Reserveer nu alvast een datum onder voorbehoud van de regelgeving voor 2021 om teleurstelling te voorkomen. Reserveren kan via www.partynextdoor.nl of bel 0544-374 444.

ANANAS 'Stand tall, wear a crown and be sweet'
De ananas is veelzijdig, zoet en sexy. Bovendien al eeuwen het internationale symbool voor gastvrijheid en sluit daarom perfect aan bij de gastvrijheid van al onze bedrijven. Iedere locatie heeft een eigen identiteit en krijgt daarom een andere ananas, zie de advertentie in deze krant.

Spelregels covid-19
We zijn heel blij dat we vanaf 1 juni onze gasten weer mogen ontvangen. We volgen hierbij de regels van het RIVM en kunnen dus maar een beperkt aantal gasten ontvangen in onze restaurants. Reserveren kan alleen voor een tafel binnen. Op de terrassen kun je plaats nemen als er plek is en ook hierbij gelden onderstaande spelregels.

Onze spelregels: Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Maximaal twee gasten (of een huishouden) aan een tafel.Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Houd anderhalve meter afstand tot andere gasten en medewerkers. Betaal contactloos. Volg de instructies van onze medewerkers.

Het team van Markt 5 en Down Town hoopt u snel weer te mogen begroeten!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden