De nieuwe aanhangwagens, met Jan Dijk (links), Johan van Eerden en Wahleeah de Lang-Vaags. Foto: PR
De nieuwe aanhangwagens, met Jan Dijk (links), Johan van Eerden en Wahleeah de Lang-Vaags. Foto: PR

Vier nieuwe aanhangwagens voor TripleA Networks

Algemeen

AALTEN - Het is niet voor alle bedrijven kommer en kwel in corona-tijd. TripleA Networks uit Aalten maakt dit jaar juist een forse groei door. TripleA bouwt en onderhoudt onder andere antennesystemen voor de grote telecomproviders in Nederland en die hebben grote ambities voor de komende jaren.

Onlangs heeft TripleA een grote order binnengehaald om voor Huawei Nederland op circa 600 KPN-locaties verspreid over heel Nederland complete antennesystemen te vervangen. In de bedrijfshal van TripleA wordt alle benodigde onderdelen zoveel mogelijk voor-gemonteerd en gaan dan in een geheel op transport naar de werklocatie. De monteurs in het veld kunnen zich dan concentreren op het bevestigen en aansluiten van de nieuwe apparatuur. Voor dit transport waren snel vier grote drie-assige aanhangwagens met een laadvloer van zes meter nodig.

TripleA doet al jaren zaken met de Witte Smid in Aalten. Jan Dijk van De Witte Smid: “Voor ons is dit een mooie order, dat hebben we niet elke dag: vier tegelijk. Maar we moesten ook snel leveren en samen met onze leverancier konden we dat gelukkig realiseren. Zo onderscheiden we ons graag, samen met de klant en de leverancier naar oplossingen zoeken”.

Wahleeah de Lang-Vaags van Sharpline sluit zich hier bij aan. Zij werd gisteren gebeld of de bestickering vandaag in orde gemaakt kon worden. “Dat was wel heel kort dag maar je moet dat ook wel doen voor je de auto of in dit geval aanhangwagen gaat inzetten. Gelukkig kon ik wat tijd vrijmaken en is het gelukt. De aanhangers staan er keurig bij.” Sharpline verzorgt daarnaast het wrappen van alle nieuwe bussen van TripleA, en ze brengen camouflage aan op antennes, in een bepaalde kleur of bijvoorbeeld een steenmotief.

Johan van Eerden van TripleA Networksis de gelukkige nieuwe eigenaar van de aanhangwagens. “We hebben veel extra werk in de komende jaren. Daarom moeten we ook investeren in nieuwe transportmiddelen. We zijn erg blij met deze leveranciers die zo snel met ons mee kunnen schakelen. Voor ons is dit een hele mooie oplossing.” TripleA Networks is door deze order nog naarstig op zoek naar technisch werkvoorbereiders en monteurs antennebouw. Zie ook de advertentie elders in deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant