Mevrouw Klein Gebbink-Te Brake vierde woensdag 17 juni haar honderdste verjaardag.
Mevrouw Klein Gebbink-Te Brake vierde woensdag 17 juni haar honderdste verjaardag. Annekée Cuppers

Mevrouw Klein Gebbink-Te Brake viert haar honderdste verjaardag

Algemeen

LICHTENVOORDE - Geen groot feest in de zaal en al helemaal geen 'hoge leaven' voor mevrouw Klein Gebbink-Te Brake die woensdag 17 juni haar 100ste verjaardag vierde. Desondanks zorgden haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen er voor dat deze bijzondere dag niet onopgemerkt voorbij ging.

Vlaggen, spandoeken en diverse versieringen laten zien dat het feest is in de Klinke. Buiten voor het appartement van de jarige staan statafels klaar om het bezoek verspreid door de dag te ontvangen. In de ochtend is er door middel van videoverbinding een felicitatie van de burgemeester en 's avonds volgt er als verrassing een serenade door de Harmonie St. Willibrord uit Lievelde. Moeder Klein Gebbink-Te Brake, van oorsprong een 'Leeveldsen', geniet van alle aandacht en laat weten dat zij al veertien jaar met veel plezier in de aanleunwoningen van de Antoniushove woont. Jarenlang breide zij talloze kleurige lapjes voor dekens en vele paren sokken voor hulpbehoevenden. Tegenwoordig speelt zij graag een spelletje Rummikub. Ook tv kijken doet ze met plezier waarbij ze graag op de hoogte blijft van het laatste nieuws.

Mevrouw Klein Gebbink-Te Brake is de eerste bewoner van de Klinke die de leeftijd van 100 jaar heeft bereikt. Van harte proficiat!


Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant