Sven Wevers (links) is Marneth's topverkoper van 2020. Foto: PR Corsogroep Marneth
Sven Wevers (links) is Marneth's topverkoper van 2020. Foto: PR Corsogroep Marneth

Opnieuw verkooprecord bbq-actie Corsogroep Marneth

LICHTENVOORDE - Evenals vorig jaar werden er weer - om de clubkas te spekken - door de leden van Corsogroep Marneth bbq-pakketten verkocht. Dit jaar werd Poelier Sunkip Harbers uit Lichtenvoorde bereid gevonden om een mooi pakket samen te stellen. Lang zag het ernaar uit dat het totaal aantal verkochte pakketten van vorig jaar niet gehaald zou worden, maar in de laatste week werd er nog eens stevig aan getrokken, en ging het verkooprecord van vorig jaar eraan.

Het was een nek-aan-nek-race tussen de topverkopers: Jeroen eindigde op de vierde plaats (vorig jaar nog eerste); Linda en Timo beide ex aequo op de tweede plaats. De winnaar dit jaar van de Golden Kippe-köntj'n-trofee 2020: Sven Wevers. Hij kreeg tevens van Sunkip nog een overheerlijke kiprollade, en die werd hem uitgereikt door mevrouw Marjo Harbers. Als verrassing stelde www.BBQmakers.com een op maat gemaakt bbq-rooster ter beschikking, en deze werd gewonnen door Kim Demijer uit Doetinchem.

Afgelopen zaterdag op de markt was het een gezellige drukte van belang, toen konden de verkopers ’s morgens de verkochte pakketten ophalen, om daarna bij hun kopers thuis af te leveren. Diverse overheerlijke kipburgers, sateetjes en kipworstjes eindigden vierentwintig uur later - met Vaderdag - op de barbecue.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden