Gewapend moet schrijfblok en camera trekt Eva Schipper deze zomer door de Achterhoek. Foto: eigen foto
Gewapend moet schrijfblok en camera trekt Eva Schipper deze zomer door de Achterhoek. Foto: eigen foto

Hoe kom je als jongere de zomer door in de Achterhoek?

Eva Schipper (19) ontdekt de regio in nieuwe rubriek

ACHTERHOEK - Deze zomer helaas geen citytrips, festivals en dansjes in de club. Deze zomer is voor mij net als voor iedereen anders dan verwacht. Dat betekent echter niet dat het een saaie zomer moet gaan worden. Ook in de Achterhoek zijn er voor jongeren nog steeds leuke dingen te doen. 'Leuke dingen voor jongeren in de Achterhoek?', zul je je misschien afvragen. Op deze vraag zal ik jou als lezer de komende tijd antwoord geven.

Ik neem jullie deze zomer mee naar verrassende en echt leuke activiteiten in de Achterhoek. Ik daag jullie dan ook uit om net als ik samen met vrienden gezellige dingen te gaan ondernemen. Wat voor een activiteiten ik precies ga doen, dat blijft nog even een verrassing. Vanaf nu tot aan het einde van de zomer kunnen jullie elke week een verhaal van mij verwachten over een nieuwe activiteit. Ik zou zeggen, laat jezelf verrassen en vooral ook uitdagen.

Wie ik ben?
Ik ben Eva Schipper en ik ben negentien jaar. Ik schrijf en fotografeer nu bijna drie jaar voor Achterhoek Nieuws, dus sommigen van jullie zullen me al kennen. Normaal sta ik liever achter de camera dan voor de camera, maar in deze nieuwe rubriek maak ik voor jullie graag een uitzondering. Ik woon samen met mijn moeder, mijn broertje en natuurlijk niet te vergeten: onze teckel. Schrijven en de Franse taal zijn twee dingen die ik echt heel erg leuk vind. Ook vind ik het heerlijk om te sporten: paardrijden, boksen en dansen. Na de zomer ga ik Communicatie en Life Sciences studeren in Wageningen, maar ik ga natuurlijk eerst van deze zomer genieten met mijn vrienden. Dus net zoals ik jullie uitdaag, daag ik ook mezelf uit om elke week een uitje met vrienden te doen. Ik ben er zeker van dat het ondanks corona toch een heel leuke zomer kan worden!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Wat vindt u? Moet het uiterlijk van Zwarte Piet veranderen?Reageren!