Gregoor interieurbouw en Bart Dekkers Timmerwerk gaan officieel samenwerken

Na ruim 22 jaar willen wij, Gregoor Interieurbouw, ons voorbereiden op de toekomst door intensief samen te werken met Bart Dekkers Timmerwerk. In de afgelopen twee jaar is er een fijne samenwerking ontstaan zodat er een naadloze overdracht van beide bedrijven in de nabije toekomst mogelijk is. Per 1 juni jl. is de officiële samenwerking een feit.

Wij leveren maatwerk en hebben de afgelopen jaren daarin een mooi bedrijf opgebouwd. Wij willen dit graag overdragen. Bart Dekkers wilde zich graag wat meer specialiseren voor de toekomst. Maatwerk leveren en vooral het bedenken en ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren en het persoonlijke contact met de klanten hierover spreekt hem zeer aan. In de afgelopen twee jaar heeft Bart hier veel ervaring mee opgedaan.

Nieuwe ideeën opdoen, samen werken aan kwaliteit en vakmanschap, maken deze samenwerking uniek. Zo kunnen we onze creatieve onafhankelijkheid versterken en zorgen dat maatwerk betaalbaar blijft.

Welk seizoen het ook is, in alle jaargetijden proberen we van ons huis een comfortabel thuis te maken met persoonlijke items. En precies daarom wilt u zelf ook meedenken en meehelpen met het aangeven van wensen en ideeën. Wij willen graag naar u luisteren en behulpzaam zijn bij het maken van keuzes.

In onze werkplaats zijn diverse stalen van materialen beschikbaar en hebben wij folders en verkoopboeken van apparatuur, werkbladen, kranen, tafelbladen etc. beschikbaar. Wij kunnen u veel ideeën geven voor keukens, tafels, kasten en alle andere interieurzaken die op maat worden gemaakt. Wij zijn onafhankelijk van leveranciers en verstrekken waar het kan ook de juiste kortingen.

Wat betreft de afwerking van interieur is er ook heel veel keuze. Zo kunnen we per opdracht stalen in de kleur van uw keuze maken zodat u tijd heeft dit in uw thuissituatie te bekijken. Lichtinval is van grote invloed op een kleur. Met behulp van de stalen kunt u op bewolkte en zonnige dagen bekijken wat de kleur doet in uw interieur. Op deze manier kunt u het gehele werkproces blijven volgen en hierin meedenken.

Kijk eens op onze website www.gregoorinterieurbouw.nl voor ideeën en neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft. Wij werken alleen op afspraak omdat we ook op locatie werken. U kunt een afspraak maken via bart@gregoorinterieurbouw.nl

Onze kracht:

  • Altijd individueel maatwerk
  • Optimale inrichting van uw keukenruimte
  • Dealerschap van topmerken
  • Afspraak = Afspraak

Dit artikel wordt u aangeboden door Gregoor interieurbouw. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Wat vindt u? Moet het uiterlijk van Zwarte Piet veranderen?Reageren!