Silvio Gierkink (links) en SBL-voorzitter Herman ter Haar. Foto: PR
Silvio Gierkink (links) en SBL-voorzitter Herman ter Haar. Foto: PR

Gierkink Makelaars viert jubileum met cadeau aan corsogroepen

Algemeen

LICHTENVOORDE - In 2020 viert Gierkink Makelaars haar 25-jarig bestaan. Gierkink grijpt het jubileum aan om haar klanten te bedanken voor het getoonde vertrouwen door het Bloemencorso te sponsoren. Het corso is een perfect voorbeeld van een breed gedragen evenement binnen de gemeenschap.

Warm hart
Tegen alle verwachtingen in gaat de coronacrisis aan de woningmarkt voorbij. Silvio weet als geen ander dat ondanks dat het corso dit jaar geen doorgang vind, de corsogroepen toch met bepaalde vaste kosten zitten. Als voormalig bestuurslid draagt hij Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde nog altijd een warm hart toe. Hij heeft van dichtbij gezien hoeveel energie er wordt gestoken in het evenement en ook hoeveel kosten de wagenbouwers maken. De keuze voor sponsoring van het Bloemencorso was dus snel gemaakt. De Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde krijgt € 2.500,- , hiervan ontvangt iedere corsogroep een dezer dagen een bijdrage van 100 euro.

Kiezen voor beroep makelaar
Bijna 25 jaar geleden koos Silvio Gierkink ook. Na een gedegen opleiding begon hij in november 1995 zijn eigen makelaarskantoor, destijds Gierkink Vastgoed genaamd. De garage bij zijn ouderlijk huis werd in die tijd omgebouwd tot kantoor. De eerste jaren werd de nadruk vooral gelegd op het taxeren, omdat Silvio er nog een baan naast had. In 1999 kon de overstap naar fulltime makelaar worden gemaakt. Daarbij werd meteen het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen NVM aangevraagd. Met de aankoop van het huidige pand aan de Patronaatsstraat 1 werd in 2004 een grote stap gemaakt. Naast het vele taxatiewerk begon de verkoop van woningen de overhand te krijgen. In de crisistijd werden de rustige uurtjes goed benut om de certificering voor Bedrijfsmatig Vastgoed binnen te halen, zodat ook deze markt goed en professioneel bediend kon worden.

Trots
Inmiddels heeft het makelaarskantoor zijn waarde en marktpositie bewezen. Gierkink is in de regio een gesettelde naam voor taxaties, aan- en verkoop van onroerend goed. Op de populaire woningwebsite Funda biedt Gierkink Makelaars klanten de mogelijkheid om een beoordeling te schrijven. Iets wat niet veel kantoren in de regio doen. Ruim 120 klanten schreven de afgelopen 2 jaar een recensie. Het gemiddelde rapportcijfer is een 9. Iets waarop Silvio Gierkink en zijn team best trots zijn. Het kantoor scoort vooral op klantcontact, reactietijd en marktkennis bovengemiddeld goed. 25 jaar is al best een hele periode, toch vindt Silvio de makelaardij nog steeds een inspirerende en boeiende bezigheid.

Attentie
Alle kandidaat verkopers van een woning krijgen dit jubileumjaar een leuke attentie als ze Gierkink Makelaars uitnodigen voor een vrijblijvend verkoopgesprek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant