Tuin De Valk is een echte landschapstuin. Foto: Dineke Brethouwer
Tuin De Valk is een echte landschapstuin. Foto: Dineke Brethouwer ( )

Open tuinen in Ruurlo

RUURLO - Tuin De Valk en tuin D'n Uuthook zijn zondag 2 augustus van 13.30 tot 17.00 uur voor bezoekers geopend. Een goede reden om zondag op de fiets te stappen of een rondje te gaan wandelen in de omgeving van Ruurlo.

Tuin de Valk ligt aan de Buitenvelderweg 2. Dit is de grote landschapstuin van circa 6000 vierkante meter van Dineke Brethouwer. Er is een groot assortiment aan planten, bomen en heesters verdeeld over grote borders. Naast het woonhuis is een vijver aangelegd met een geel/oranje border. Het is een heerlijke wandeltuin met een verbinding naar het mooie Achterhoekse landschap.

Tuin d’n Uuthook ligt aan de Morsdijk 9. Dit is een tuin van circa 4000 vierkante meter en bestaat uit drie gedeelten, waarin vijvers zijn aangelegd, waaronder een grote natuurvijver. De borders rond de gazons bestaan uit een grote variatie aan bomen, struiken en planten. Tevens is er een wilde bloemenweide waar u rond kunt lopen.

Voor de toegang van de tuinen wordt per tuin een kleine vergoeding gevraagd. Dit is inclusief een kopje koffie of thee. De tuineigenaren hopen zondag 2 augustus veel belangstellenden te mogen begroeten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Wat vindt u?

Wat vindt u? Moet het uiterlijk van Zwarte Piet veranderen?Reageren!