Tijdens de workshop leer je de perfecte Gin Tonic maken. Foto: PR
Tijdens de workshop leer je de perfecte Gin Tonic maken. Foto: PR

Workshop gin tonic maken bij slijterij de Heerlyckheid

Algemeen

LICHTENVOORDE - Hoe maak je een perfecte Gin Tonic? Waar komen de kwaliteitsverschillen vandaan en kun je ook een Gin Tonic zonder alcohol maken? Aankomende zondag tijdens de kofferbaksale in het centrum van Lichtenvoorde leert Johnny Nijland van slijterij de Heerlyckheid je hier alles over.

De Heerlyckheid opende in mei zijn deuren. Vanwege de corona-maatregelen moest Johnny zijn plannen voor workshops en proeverijen uitstellen. Nu hij aankomend weekend zijn eerste thema-koopzondag meemaakt, is het moment gekomen om hiermee een start te maken. Met het zonnige weer op komst een perfecte gelegenheid om te leren hoe je een perfecte Gin Tonic serveert.

De workshops vinden aankomende zondag plaats gedurende vijf sessies verdeeld over de middag. Per sessie kunnen er maximaal twintig personen deelnemen. Aanmelden is niet nodig, een leeftijd van boven de 18 wel. Deelname kost 7,50 (vier Gin Tonics en 2,50 statiegeld voor het glas). Slijterij de Heerlyckheid ligt aan de Varkensmarkt in Lichtenvoorde.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant