Live-muziek op Taste-terras

Live-muziek op Taste-terras

GROENLO - Onder de noemer 'Akoestisch en Live op 't terras' speelt op zondagmiddag 16 augustus de viermans-formatie Harry en de Kadavers bij rockcafé Taste in Groenlo.

Deze band heeft al menig luisteraar op het verkeerde been gezet, omdat de naam het ergste doet vermoeden. Maar niets is minder waar: de harmonie van de mannenstemmen dient als basis. In de akoestische setting op het Taste-terras wordt eigen werk afgewisseld met zorgvuldig uitgekozen covers van onder meer Neil Young en Tom Petty, gezongen met passie en enthousiasme. De Kadavers bestaan uit Bernard Koops: gitaar, trekzak en zang, Erik Kraleman: gitaar en zang, Marcel Giesen: bas en zang en Roel van Amerongen: percussie en zang.
Reserveren is verplicht. Er worden maximaal veertig toeschouwers en muziekliefhebbers toegelaten vanwege de anderhalve-meter maatregel waar Taste strikt de hand aan houdt. Zitten op het terras is verplicht, handen desinfecteren eveneens. De entree is vrij omdat de muzikanten zich belangeloos inzetten maar Marion en Roland gaan wel met de pet rond voor de band.
Aanvang: 14:30 uur. Reserveren kan met een appje aan 06-52646766, of een e-mailtje naar info@rockcafetaste.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden