Foto: corsogroep Geschud(t)
Foto: corsogroep Geschud(t)

Kinderen gezocht die zakcentje willen verdienen met dahliaverkoop

LICHTENVOORDE - Kinderen die een zakcentje bij willen verdienen kunnen aanstaande zaterdag 15 augustus terecht bij corsogroep Geschud(t). De groep verkoopt boeketten dahlia's om de verenigingskas te spekken en kan daarbij jouw hulp goed gebruiken. En helpen met de dahliaverkoop is ook nog eens lucratief! Voor iedere bos die je verkoopt, krijg je 2 euro.

Meld je aan bij corsogroep Geschud(t) en 'spam' alvast je familie, buren, kennissen, etc. Zo verzamel je intussen al wat adresjes. Een bos dahlia's kost 4 euro (waarvan dus 2 euro voor jou) en hoe meer je er verkoopt, hoe meer je zelf kunt verdienen. Daarnaast krijg je voor elke vijf bossen bloemen die je verkoopt een waardebon die je op het terrein van Geschud(t) kunt inleveren voor een ijsje of een broodje knakworst. Verder kun je de hele dag gratis ranja drinken.

Aanstaande zaterdag kun je vanaf 10.00 uur de bossen met dahlia's afhalen op het bouwterrein van Geschud(t) aan de Lievelderweg (net over het viaduct). De actie gaat door tot circa 16.00 uur of totdat alle dahlia's op zijn. Bind een leeg krat achter op je fiets of vraag je ouders of ze even mee willen rijden met de auto.

Aanmelden
De organisatie wil graag weten hoeveel kinderen er meedoen zodat er voldoende ijsjes en knakworsten worden ingeslagen. Wil jij ook een zakcentje bijverdienen? Meld je dan aan door je naam en adres te mailen naar coenraben@hotmail.com. Geschud(t) ziet je graag zaterdag 15 augustus om samen met hen Oost Gelre in de bloemetjes te zetten!

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden