Ondanks de coronacrisis ook dit jaar een Voetbalkrant. Foto: Theo Huijskes
Ondanks de coronacrisis ook dit jaar een Voetbalkrant. Foto: Theo Huijskes

Voetbalkrant voor het 14de achtereenvolgende jaar in Oost Gelre en Beltrum

Algemeen

Volgende week als bijlage bij Elna en Groenlose Gids

Door Theo Huijskes

OOST GELRE/BELTRUM - Coronacrisis of geen coronacrisis, ook dit jaar geeft Achterhoek Nieuws BV weer een voetbalkrant uit. Deze kleurrijke, uitneembare special zal bij de Elna en Groenlose Gids van woensdag 16 september als bijlage huis aan huis worden verspreid.

Het is inmiddels voor het veertiende achtereenvolgende jaar dat het voetbalmagazine met een oplage van circa 18.000 exemplaren bij ieder huisgezin in Lichtenvoorde en omliggende kleine kernen, Groenlo en omliggende kleine kernen, alsmede Beltrum en omgeving op de deurmat valt.

Met uitzondering van RKZVC Zieuwent en Longa ’30 Lichtenvoorde, waarvoor de competitie in de hoofdklasse KNVB reeds van start ging op zondag 6 september gaat voor alle overige amateurvoetbalclubs in de gemeente Oost Gelre, alsmede in Beltrum de competitie van start in het weekend van zaterdag 19 en zondag 20 september. Hierover en ook over de verdere gang van zaken gedurende het voetbalseizoen 2020-2021 staat in de krant -en dat mede aan de hand van interessante interviews- het nodige opgetekend, vaak vergezeld van kleurrijke foto’s.

De special, waarin wethouder sportzaken Bart Porskamp van de gemeente Oost Gelre tekent voor het voorwoord, kan zowel bij de clubs als bij de individuele voetballiefhebbers tevens dienen als bewaarexemplaar. Dit met name omdat naast een teamfoto mét in het onderschrift de namen van alle eerste selecties-spelers mét begeleiding ook het totale seizoens- c.q. competitieprogramma van alle eerste teams in de krant zijn opgenomen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant