Vlnr: Gerrit Ruesink, Karin Wopereis, Rudi Wopereis en Paula Bader. Foto: ZVT
Vlnr: Gerrit Ruesink, Karin Wopereis, Rudi Wopereis en Paula Bader. Foto: ZVT

Zieuwent-open een groot succes!

Algemeen

ZIEUWENT - Afgelopen week, van zondag 30 augustus tot en met zaterdag 5 september, organiseerde de Zieuwentse tennisvereniging haar jaarlijkse tennistoernooi. Het aantal aanmeldingen (104) overtrof de verwachting. Er werd voor degene die kon een dag eerder begonnen. Elke avonden streden 32 tennissers om een plek in de finale! De jongste deelnemer was 13 jaar, de oudste 78. Beiden kwamen uiteindelijk in verschillende finales.

De organisatie had de mogelijkheid voor toeschouwers om te kijken uitgebreid door een gedeelte van de parkeerplaats van RKZVC hiervoor in te richten. Dit bleek ook nodig, zeker op de finale dag. De weergoden waren ZTV goed gezind waardoor er elke avond alle partijen gespeeld konden worden. De organisatie kijkt met veel plezier terug op de afgelopen week!

Uitslagen
DD8 Mariska Hulshof en Karin Konniger tegen Miriam en Mirthe Wossink 6-4 en 7-5. HD8 Eddy en Gerrit Ruesink tegen Rudy van Aken en Gerald Franken 3-6 en 6-1 en 10-3 in de supertiebreak. DD7 Petra Nijenhuis en Kristel tebarts tegen Renée Boschker en Esther Spekschoor 7-5 en 0-6 en 10-6 in de supertiebreak. GD7 Karin en Rudi Wopereis tegen Gerrit Ruesink en Paula Bader 6-4 en 7-5G. D7 Denise Wopereis en Bart Klein Goldewijk tegen Rik ter Wellen en Kris Rewinkel. DD6 Wilma Leussink en Sabine Kasteel tegen Petra klein Goldewijk en Yvonne Meekes 6-2 en 6-2. HD6 Bram Marneth en Charley Molleman tegen Geert jan Stokkers en Tim Wijgerink 6-2 en 6-1. GD5 Ruth Hulzink en Jacco klein Goldewijk tegen Jord klein Gunnewiek en Elske Weerman 2-6 en 7-8 en 10-7 in de supertiebreak. Alle finalisten ontvingen een waardebon van de sponsoren Het Witte Paard, Slagerij Beerten en Cafreek.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant