Dennis Buitink. Foto: PR
Dennis Buitink. Foto: PR

Taste akoestisch: Dennis Buitink dut Dat Doe’w

GROENLO - Op zondag 20 september is er weer Taste akoestisch bij Rockcafé Taste. Op het programma staat: Dennis Buiting dut Dat Doe'w. .Reserveren verplicht, via een appje naar 06-52646766 of een e-mail naar info@rockcafetaste.nl. Entree vrij, aanvang 1500 uur.

Dennis Buitink is een veteraan in de muziek, al zou je dat niet zeggen aan de gretigheid waarmee hij speelt. Toch heeft hij als frontman van Achterhoek-rockers 'Dat Doe’w' alle hoeken en gaten van Nederland gezien. Later was hij zanger/gitarist van cult-rockers de Kajolo’s, een wisselend gezelschap aan muzikanten met als enige missie het publiek wakker te schudden. Nu treedt Buitink solo op, gewoon een man met een gitaar. En dat is goed, want zo is hij op zijn best.
Buitink zal het publiek de authentieke Dat Doe'w beleving laten beleven. Dat doet hij door de muziek van Dat Doe'w optimaal te spelen in de meest simpele bezetting, dus alleen, maar wel met de originele instrumenten en versterkers. Daarnaast besteedt hij volop aandacht aan de presentatie van dit project.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden