Helaas geen Keifestival in 2020. Foto: Koolmees Photography
Helaas geen Keifestival in 2020. Foto: Koolmees Photography (Koolmees Photography)

35ste editie Keifestival afgelast

LICHTENVOORDE - Tot ver in augustus heeft het bestuur van het Keifestival plannen gemaakt. Het muziekprogramma was zo goed als rond, de deelnemende horeca op de hoogte gebracht, beveiliging, EHBO en vrijwilligers ingeschakeld, karaoke-setje gehuurd voor de karaokebar: Het Keifestival gaat door!

Maar helaas... ook dit feest is voor 2020 afgelast. “Tijdens het Keifestival moet er gedanst worden, meegezongen worden met de dikste cover hits en moet de karaokebar zorgen voor een onvergetelijke avond. We hadden zo graag met jullie in overvolle, dampende kroegen gestaan om de 35ste editie van het Keifestival met jullie te vieren. Echter kunnen we de veiligheid van jullie als bezoekers niet waarborgen en is een Keifestival met 1,5 meter afstand gewoon ondenkbaar.” Aldus kersvers bestuurslid Sophie ter Woerds.

De organisatie laat dit jubileumjaar niet stilletjes voorbij gaan. Je kunt namelijk een lot kopen waarbij je kans maakt op gratis entreekaarten voor Keifestival 2021 of (en dit is echt een mega vette prijs) op een secret mini festival met live band! Op een geheime locatie in april 2021 wordt er een klein festival georganiseerd met alles erop en eraan, exclusief voor een kleine groep winnaars. Onder de verkochte loten worden 5 x 2 vrijkaarten voor Keifestival 2021 (5 personen winnen 2 kaartjes p.p.) en 5 x 5 kaarten voor een secret party in april 2021 (5 personen winnen 5 kaartjes p.p.) verloot. Hoe kan je die prijzen winnen? Koop tot 30 oktober een (of meerdere) loten à € 10,- via keifestival.eventgoose.com en krijg in ieder geval het Keifestival 2020 t-shirt thuisgestuurd. Op 31 oktober maakt de organisatie via Facebook de winnaars bekend.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden