Litac doet mee aan Nationale Sportweek

Litac doet mee aan Nationale Sportweek

LICHTENVOORDE - Tijdens de Nationale Sportweek nodigen sportverenigingen iedereen uit om een kijkje te komen nemen bij hun sport en zelfs mee te doen. Ook Litac opent de deuren van De Zandschoppe om nieuwsgierigen en belangstellenden naar binnen te lokken. Litac biedt twee sporten aan voor jong en oud, tafeltennis en dynamic tennis. Tafeltennis behoeft weinig uitleg, maar dynamic tennis daarentegen is niet bij iedereen bekend.

In tegenstelling tot tafeltennis speel je bij dynamic tennis niet met een batje en een kunstof balletje op een speeltafel maar met een zachte tennisbal en een racket op een klein tennisveld. Net als tafeltennis is dynamic tennis voor alle leeftijden en kun je zowel enkel als in een dubbel spelen.

Litac is een vereniging met een lange en rijke geschiedenis in Lichtenvoorde. Al meer dan 70 jaar vinden vele Lichtenvoordenaren de weg naar deze grote en gezellige club. Litac is een club voor alle leeftijden en niveaus. Er wordt op zowel landelijk als regionaal niveau gespeeld. Alle trainers zijn gecertificeerd en de vereniging kan niet zonder al haar vrijwilligers die dagelijks aanwezig zijn. Het clubgebouw is in eigen beheer en er heerst een hechte familiaire sfeer. Litac nodigt iedereen van harte uit om een kijkje te nemen en sla gerust een balletje mee. Zie onderstaand schema voor de tijden.

Tafeltennis
Jeugd: maandag 21 september en donderdag 24 september van 16.00 tot 20.00 uur.
Senioren: donderdag 24 september van 20.00 tot 22.00 uur.

Dynamic tennis
Jeugd: donderdag 24 september van 18.30 tot 20.00 uur.
Senioren: woensdag 23 september van 13.30 tot 15.30 uur. Donderdag 24 september van 09.00 tot 11.00 uur; 13.30 tot 15.30 uur en 20.00 tot 21.30 uur.

In De Zandschoppe zijn corona-richtlijnen van toepassing voor ieders veiligheid. LITAC, Varsseveldseweg 63 in Lichtenvoorde.


www.litac.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden