Kuypers Hair&Wellness uitgeschakeld in de beker

Algemeen

LICHTENVOORDE - Maandag moesten de zaalvoetballers van LZV Kuypers Hair&Wellness aantreden in de tweede bekerronde tegen ZVG Cagemax uit Gorinchem, dat samen met LZV in dezelfde competitie speelt. Deze wedstrijd was een goede indicatie hoe de voetballers uit Lichtenvoorde erop stonden want beide teams waren nog ongeslagen in de competitie.

Kuypers ging tijdens de eerste minuten goed ten aanval en trof bij de eerste drie pogingen helaas niet het net en wat LZV niet lukte, lukte wel bij de tegenstander. Die scoorde daarna wel drie keer op rij. Maar LZV kwam oor rust terug tot 2-3 door goals van Ino Wolters en Boet Kemperman. Na rust viel snel de 2-4 en de 2-5 maar de Lichtenvoordse jongens strekten nog een maal de rug en kwamen terug door mooie goals van Boet Kemperman en Mattheys Kuypers tot 4-5. Na de 4-6 door Cagemax was voor de tegenstander de ban gebroken. Het werd 4-8. Ondanks deze uitschakeling in de beker heeft deze wedstrijd toch veel positiefs opgeleverd voor de competitie die aanstaande vrijdag om 20.30 uur een vervolg krijgt tegen JCK Aiso in de Hamalandhal.