Veel te zien en veel te beleven in Brouwhoes Bier Experience. Foto: PR
Veel te zien en veel te beleven in Brouwhoes Bier Experience. Foto: PR

Smaakvol en sportief uitje met TaalTeamAchterhoek

Algemeen

OOST GELRE - TaalTeamAchterhoek heeft voor zondag 18 oktober een echt Achterhoeks uitje op het programma staan. Een fietstocht langs verrassende plekken in Groenlo, afgesloten met een bezoek aan de Bier Experience in Lievelde. Deelname aan deze excursie is gratis voor deelnemers aan het TaalTeamAchterhoek.

Het fietsavontuur met als thema 'Slag om Grolle' start om 11.00 uur bij het Brouwershoes aan de Eimersweg 4 in Lievelde voor een tocht naar het historische vestingstadje. Het gezelschap keert tegen 14.00 uur terug bij het Brouwershoes om na een kop koffie/thee of misschien een pilsje... deel te nemen aan de Bier Experience. Dit interactieve avontuur dat geschikt is voor jong en oud leert je veel over de geschiedenis en over het bierbrouwproces. Een activiteit die je met al je zintuigen ondergaat!

Geef je nu samen met je vrienden of familie op voor dit leuke uitje. Dat kan door een mailtje te sturen naar luukeisink@hotmail.com of te bellen met 06 1337 9990. Dit evenement is gratis voor de deelnemers van het TaalTeamAchterhoek en is mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van Provincie Gelderland en de gemeentes Aalten, Oost Gelre en Winterswijk.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant