Een fantastische cheque namens de Lionsclub ten behoeve van de electrocar. Foto: PR Careaz
Een fantastische cheque namens de Lionsclub ten behoeve van de electrocar. Foto: PR Careaz

Tweeduizend euro voor electrocar door Lionsclub Oost Achterhoek

Algemeen

LICHTENVOORDE - Uit handen van penningmeester Rob Soer van Stichting Hulpverlening Lionsclub Oost Achterhoek ontving Careaz onlangs maar liefst 2000 euro ten behoeve van de electrocar. De Lionsclub Oost Achterhoek zet zich lokaal belangeloos in voor goede doelen. De inzet van de electrocar om mensen met een mobiele beperking weer mee te laten doen in de maatschappij past goed binnen de doelstelling van de Lionsclub.

Een deel van het geschonken bedrag wordt gereserveerd om in de toekomst een nieuwe electrocar te kunnen financieren. Een ander deel wordt gebruikt om de electrocar maximaal in te kunnen zetten, met name voor de bewoners van de tijdelijke huisvesting van Antoniushove. Even een boodschapje doen in het dorp, een kijkje te nemen bij de sloop en de bouw van het nieuwe pand of op de koffie bij een familielid? Mede dankzij de gulle gift van de Lionsclub kan het. Careaz is de club dan ook zeer dankbaar.

Draagt u de electrocar ook een warm hart toe?
De electrocar is geheel afhankelijk van vrije giften van gebruikers en donaties. Alle beetjes helpen! U kunt elke gewenst bedrag doneren op rekeningnummer: NL 42 RABO 0313904103 ten name van Careaz, onder vermelding van: donatie electrocar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant